Browse By

Lord of the shopping mall!

Jag gillar att ge mina bilder namn, även om jag inte alltid skriver ut dem offentligt.

Den här snubben eller gubben stod och tryckte vid ingången till Nordstadens köpcentrum. Så namnet blev “Lord of the shopping mall”. Han såg bister ut, samt att många verkar aspirera på att upprätta ett grevskap vid de ingångarna. Skiter i om det är fördomsfullt, för så är det bara!

Jag försöker bygga upp en enhetlig samling av mörkrumskopior. I början velade jag med både blankt och satin papper i olika storlekar. Nu använder jag bara Ilfords satin papper i storleken 18*24 cm. Tycker det pappret funkar bra och är ganska lätt att uppnå bra resultat med.

Den gula tonen är från lampan ovanför pappret, var för slö för att justera vitbalansen den här gången. Det är mer åt det kalla hållet annars det här pappret.

Som vanligt gör kontrast filtren livet mycket enklare, men dubbelt så mycket variabler att hålla reda på.